dimarts, 1 de setembre del 2009

La febre de Lost arriba a Internet... (i al carrer)

Davant la gran quantitat de series que tenim a l'abast avui en dia gràcies a Internet, Perdidos (Lost en anglès) és la sèrie que més repercussió ha tingut fins ara.

Lost
és una sèrie de producció nordamericana, que narra les aventures d'un grup de supervivents d'un accident aeri que es produeix a una misteriosa illa de l'Oceà Pacífic. La sèrie combina el drama, la intriga i la ciència ficció. El concepte fou desenvolupat per J.J. Abrams, Damon Lindelof, i Jeffrey Lieber, el primer dels quals va dirigir també el doble episodi pilot.

La serie és produïda per ABC Studios i Bad Robot Productions, que s'emet a Estats Units por la cadena ABC.

La sèrie ha tingut un èxit generalitzat als països que s'ha emès, arribant a tenir majestuoses quotes de pantalla, fins i tot ha arribat a formar part de la cultura popular d'alguns països.

Tant és així que sóm molts els que seguíem els capítols per Internet a l'estrena nordamericana, on es pot trobar a molts portals d'internet, el més reconegut a Espanya Series Yonkis. A hores d'ara s'emet cada dia un capítol a la cadena Cuatro.

El motiu d'aquest post és veure com pot arribar a fascinar la gent una simple sèrie de televisió, montant escenaris que representen la sèrie com el Bar Bharma de Barcelona.

Són molts els blogs i pàgines d'internet dedicades a la sèrie, com per exemple la pàgina web de la companyia aèria fictícia de la sèrie, Oceanic.

Aquests són només dos exemples de les curiositats que es poden trobar per Internet.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada