dimarts, 1 de setembre del 2009

El record d'un mite


Ja quasi han passat 3 mesos de la mort de Michael Jackson però sembla que tot just faci una setmana, de la gran repercussió mediàtica que ha tingut la seva desaparició.

Tant és així que a molts mitjans de comunicació es deixa palesa que aquest ressó mediàtic per la mort d'un artista supera la del famós cantant americà Elvis Presley

No és bo fer comparacions, i menys d'aquesta índole, de veure qui serà més recordat pels seu públic, però sí és cert que, la mort de Michael Jackson ha tingut potser més ressó gràcies a Internet. Elvis va morir l'any 1977 i en aquella època el que succeeix avui en dia amb la web 2.0 i l'arribada de la 3.0 era impensable.

Fins al punt que 3 mesos després de la seva mort, encara es facin multitudinàries concentracions recordant a l'artista, milions de webs, i una per destacar: Eternal Moonwalk.

On s'hi mostra vídeos d'aficionats fent els passos de ball del difunt americà. Hi ha tants vídeos, que la peça és inacabable. Aquesta és la manera que el públic ha trobat per fer un gran i mundial homenatge a l'artista.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada